I morgen kan Sokna trolig avgjøre nedrykkskampen til sin fordel med seier over Meldal. Leder i Gomusbærjet, Ingolf Dragset, tror på tre poeng. Han håper samtidig publikum møter opp for å støtte laget og sette publikumsrekord. - Vi slår Meldal 3-0 i morgen. Og Strindheim 2 neste lørdag er det fullt mulig å ta poeng mot. Jeg håper vi har berget plassen før den siste kampen borte mot Buvik. Det laget finner på så mye rart og nytter ikke å stole på, sier Dragset.

Suksess

Som leder av supporterklubbens vel 50 medlemmer, følger han Sokna på alle kampene. Og om de skulle rykke ned, legges definitivt ikke bærjet ned.

- Er du gal? Det er Sokna i tykt og tynt, poengterer han.

Dragset innrømmer at det så stygt ut for Sokna før ferien. Men bortsett fra siste kampen mot Tynset (tap 4-0), har grønntrøyene spilt bra i høst (blant annet tre seire på rad mot Røros, NTNUI og Stjørdals Blink).

- Omlegginga fra 4-3-3 til 4-4-2 har vært en suksess! konstaterer han.

PS! Meldals trener John Harald Aas har uttalt at om det blir tap mot Sokna i morgen, slutter han som trener.

To lag rykker ned

To lag rykker ned fra hver tredjedivisjonsavdeling i vårt fylke.

I andredivisjon ligger ett lag fra Trøndelag på nedrykksplass, nemlig Steinkjer. Men hvis nordtrønderne berger plassen, rykker kun tre lag ned fra de to tredjedivisjonsavdelingene. Det betyr at det laget som ligger nest sist i sin avdeling med flest poeng, berger plassen.

Hvis Sokna slår Meldal i morgen, har de 18 poeng. Da holder de unna for Meldal som da maks kan få 17 poeng ved serieslutt. Røros, som i dag ligger på nest sisteplass, kan maks få 22 poeng. Men med motstandere som NTNUI, Melhus og Flå igjen, tar Røros trolig ikke mer en tre poeng på slutten, til sammen 16 poeng.

Det betyr at Sokna fortsetter på dette nivået også neste sesong. Meldal og Røros rykker ned.

SOKNAJUBEL: Gomusbærjet blir dobbelt så mange neste sesong om Sokna unngår nedrykk, lover lederen i supportergjengen. Ingolf Dragset.