Politiet meldte fredag ettermiddag om et trafikkuhell via sin Twitter-konto. En syklist og en bil har kollidert på Hølonda. Redningsetatene ble varslet litt før klokken 15, og er nå på stedet.

- Det har vært et sammenstøt mellom en sykkel og en bil ved Eid Skole i Korsvegen. Syklisten flys med luftambulanse til St. Olavs Hospital, og skadeomfanget er ikke kjent enda. Vi har en patrulje på ulykkesstedet som har påbegynt etterforskning, forteller Trond Volden ved politiets operasjonssentral.

Nabo ringte etter luftambulanse

Adressa har vært i kontakt med nabo til ulykkesstedet, Renete Eid. Hun kom kjørende fra butikken da hun så mannen ligge bak den ene bilen.

- Jeg ringte AMK og ba om luftambulansen, siden mannen blødde fra hodet, sier hun til Adressa.

Ifølge Eid kom det tilfeldigvis tre sykepleiere bort til ulykkesstedet. De passet godt på han og tok seg av han mens de ventet på helikopteret.

Hode- og armskader

Syklisten er en mann i 30-årene, og det skal være snakk om skader i hode og armer. Skadeomfanget er fortsatt ukjent, og politiet oppretter sak.

Politiets undersøkelser tyder på at mannen har syklet inn i en bil som har bremset før en fartsdump. Etter sammenstøtet har han flydd gjennom luften, og over i motsatt kjørefelt, der han kolliderte med en møtende bil.