Horg og Flå bygdeungdomslag benytter høstens store landsdekkende arrangement i regi av Sør-Trøndelag bygdeungdomslag, til å verve nye medlemmer.

Førstkommende helg er det ventet 400 deltakere til Melhus videregående og Melhushallen, hvor høstarrangementet skal gå av stabelen. Her er det duket for en helg full av tevlinger, kulturelle aktiviteter, god musikk, fest og bankett.

Horg og Flå bygdeungdomslag utlover gratis billett til hele helga, til tre nye medlemmer. De oppfordrer unge i alderen 17 til 21 år om å sende en e-post med begrunnelse for hvorfor de fortjener gratis helgepass, og hvorfor de ønsker å bli medlem i bygdeungdomslaget. De tre best begrunnede kandidatene får gratis helgepass, i tillegg til spesialtilbud på medlemskap i BU ut 2013.

- Vi er ute etter helt nye medlemmer som ikke har vært med før, forteller Svein Hongrø i bygdeungdomslaget.

-De får virkelig en forsmak på hva bygdeungdomslaget er, denne helga, supplerer Håkon Gustad Rønning. Aktuelle kandidater kan sende e-post til svehong@online.no, innen onsdag 10. oktober klokken 12.00.

Staut spiller på BU-stevne på Melhus

Hæla i taket i Melhushallen

VELKOMMEN: Håkon Gustad Rønning med Svein Hongrø på ryggen, ønsker nye medlemmer velkommen i bygdeungdomslaget med gratis helgepass til det store høstarrangementet.