Ulykken skjedde da 49-åringen som førte en minibuss på veg sørover E6, kom over i motgående kjørebane der den frontkolliderte med en møtende lastebil. Ulykken skjedde i utgangen av en venstrekurve, der minibussen ifølge vitner fortsatte til venstre uten å rette opp. Først da bilen var helt over på andre side av vegen, forsøkte føreren å rette opp bilen, men for sent.

Død ved ankomst

Også føreren av lastebilen forsøkte å unngå ulykken med en unnamanøver, men uten å lykkes. Hjørnet av lastebilen traff førersiden av minibussen der føreren ble sittende fastklemt og hardt skadd. Det gikk relativt raskt å få redningsmannskap på plass som sørget for å få den skadde løs fra vraket på rekordtid. Bare 20 minutter etter at det smalt, var Granmo gjort fri og kunne tas under intensivbehandling av ambulansepersonell og lege. Han ble fløyet i Luftambulanse til St. Olavs Hospital, men ble erklært død ved ankomsten.

Ifølge politiet var det normalt vinterføre på E6, det vil si stabilt snø- og isføre. Det var 22 minusgrader på ulykkesstedet.

Lastebilen havnet i grøfta etter kollisjonen, men sjåføren kom fysisk uskadd fra ulykken som skjedd cirka fem kilometer nord for Berkåk i Nordskogen.

Den omkomne etterlater seg kone og to barn. Han var en kjent person på Støren som drosje- og ambulansesjåfør.

OMKOM: Det var den 49 år gamle Geir Granmo fra Støren omkom i en trafikkulykke på E6 i Rennebu onsdag formiddag.