I overkant av 70 unger var samlet på Høyeggen skole torsdag i høstferien. Ungene på SFO fra tre andre skoler i Melhus var nemlig invitert til å være med på skolens utedag.

– Vi er vertskap, og både Brekkåsen, Rosmælen og Flå har kommet på besøk til oss i dag. Så får vi se hvem som inviterer neste år, smiler Astrid Vanebo som er daglig leder for SFO på Høyeggen.

Les mer i lørdagsavisa

PÅ BESØK: Brekkåsen-elevene trivdes godt med å være på besøk på Høyeggen skole
FAST I TÅRNET: Eirin og Ingrid syns det var lettere å komme seg opp i klatretårnet enn å komme seg ned på bakken igjen. Med litt hjelp gikk det likevel greitt, og det tok ikke mange minutter før de var klare for en ny tur til toppen.
ARTIG!: Jo da, det er minst like fint å leke på Høyeggen som på Brekkåsen, mente Brekkåsen-elevene Mariam, Eirin, Kristian, Ingrid, Victoria, Ida og Elise.
KONKURRANSE: Elevene fra de fire skolene fulgte nøye med da Astrid Vanebo forklarte reglene for sparkesykkelkonkurransen
FIN STIL: Konkurranseinstinktet er sterkt hos ungene på SFO i Melhus
GOD STØTTE: Heiagjengen er nesten like viktig som konkurransedeltakere. Her er det sparkesyklistene som heies fram.
Stian har nok prøvd seg på sparkesykkel før...
Denne heiagjengen heiet fram sine deltakere fra Brekkåsen
Ingrid Bollandsås Johansen suste inn til mål og seier i sparkesykkelkonkurransen
KUNSTNERE: Sigurd Øien (Flå skole), Lisa Gundersen Rosmo (Høyeggen skole), Ronja Eggen (Flå skole) og Ragna Bruvold (Høyeggen skole) likte seg best sammen med fargerik maling, svamper og høstblader inne i lekestua. De flotte kunstverkene skal henges opp på SFO.
Etter sparkesykkelstafetten var det klart for vannstafett
FØRSTEMANN: Balanse og hurtighet var viktig når elevene konkurrerte i hvem som klarte å fylle en balje med vann først. Baljen viste seg etter hvert å være større enn antatt, og det var ikke få turer som måtte til før vannet til sist skvulpet over kanten.