- Jeg hadde skikkelig trua på at vi skulle vinne i dag, men det hjelper lite hvis ikke spillerne har det samme. Nå har jeg begynt å finne ut av det er slik de er av natur. De er veldig avslappa i forhold til kampene og mangler kanskje litt på tenningsnivået, sa trener Camilla Solberg.

Comeback

Men Melhus-herrene kom bra i gang og var på høyde med gjestene fra Kolstad 2. Gjestene førte an, men hjemmelaget kom stadig etter og var hele tiden på høyde med gjestene. Det var likevel tydelig at det mangler litt på skuddtreninga, for altfor mange skudd gikk midt på keeperen. Forsvaret var veldig variabelt, men det var forventet, da både Glenn Ove Antonsen og Geir Ove Berg var opptatt med avslutningen av fotballsesongen.

Et friskt, om enn ikke ungt, pust på banen var Truls Stav. Han gjorde comeback etter fem års pause og skapte flyt og fart i angrepet. I sine innhopp lagde han mange gode sjanser og tok ansvar framover på banen.

- Jeg er positivt overrasket over hvor bra det går hver gang jeg spiller kamp. Dersom jeg får lov hjemmefra har jeg lyst til å satse på 2. divisjon i år, men det er ikke helt avklart ennå, sa melhusingen.

Dårlig trent

Etter femti minutter gikk hjemmelaget opp i ledelsen for første gang i kampen, og det så ut til at de skulle dra det hele i lang. Men da var det også slutt på kreftene og Kolstad tok over kommandoen og sprang bokstavelig talt inn seieren.

- Det var mye bra i dag, men det bølger så mye i hvordan vi spiller. Jeg tror det kommer av at spillerne var slitne. Vi er ikke bestemte nok framover. Bakover synes jeg det fungerer veldig bra mellom Per Olav (Duesten) og Kristian (Eide). Jeg ser ikke noe mørkt på resten av sesongen, oppsummerte Solberg.

Herrer 2. div avd. 5

Melhus/Gimse – Kolstad 2 22 – 27 (15-11)

Melhushallen, søndag ettermiddag

Terningkast 3

Utvisninger:

Melhus/Gimse: Ingen

Kolstad 2: 2 x 2 min

Dommere: Ove Lysberg og Kjell Arne Bolkan

HAR TRUA: Camilla Solberg tror at laget har en god sjanse i serien til tross for helgas tap. Bak tar Truls Stav og Bjørn Tore Segtnan en nødvendig pause.