Buviks 13-årsjenter har høstet pokaler i både Bergstadcupen, Krokus cup og Ranheim cup i år. I tillegg til å vinne alle seriekampene sine.

Årets sesong endte med 14 seirer på like mange kamper, og laget vant dermed sin serie overlegent. Jentene har også gjort det godt i turneringene de har deltatt i. De vant Bergstad-cupen på Røros i sommer, og kom på andreplass i Krokus cup og i Ranheim cup.

Humør og innsatsvilje

Anita Gjersvold er keeper for Buvik-jentene.

- Vi sier alltid før kamp at vi skal ha det artig, ha god innsats og at vi skal prøve å spille så godt vi kan. Det har hatt mye å si for resultatene i år at vi har gått på banen med godt humør, og stått sammen som et lag.

Gjersvold har også mye godt å si om trenerne sine.

- Trenerne våre har vært kjempeflinke. Vi har lært mye av dem, og de har gitt oss muligheten til å delta på flere cuper og arrangementer enn tidligere.

Les mer i Trønderbladets torsdagsutgave!

FOTBALLTALENTER: Foran fra venstre: Anita Gjersvold og Malin Andersen. Bak fra venstre: Marte K. Krystad, Tonje Tømmerås, Tone Andreassen, Marthe H. Vik, Heidi Bøgeberg, Guro Rosvold og Natalie Kleiven. Line E. Karlsen og Stine Granås spiller også på laget, men er ikke med på bildet.