En mann i 30-årene er pågrepet av politiet etter at han skal ha rispet en mann på Kvål.

Mannen er en kjenning av politiet. To andre menn ble også pågrepet, den ene i 20-årene og den andre i 30-årene. Alle tre er satt i varetekt.

Lettere skadd

Den som ble angrepet, har fått et kutt og betegnes av operasjonsleder Bernt Tiller ved Trøndelag politidistrikt som rolig etter angrepet.

Det var litt før klokka 21.30 søndag at politiet fikk melding fra en mann om at han var blitt angrepet av en tidligere hybelboer.

Forfølgelse

Mannen som angrep den tidligere hybelverten, forsvant avgårde i en mørk bil. Politiet satte i gang forfølgelse av bilen.

- Politiet fant en hensatt bil i Løvsetvegen i Melhus sentrum. Det ble gått spor med hund, og personen ble funnet. Tre personer var i bilen hvorav en var navngitt, sier Tiller.

Pågripelsen skjedde klokka 22.43. Den pågrepne mannen blir nå innbrakt av politiet. Operasjonsleder Tiller sier at det er uavklart ennå hvilken rolle de to andre personene har hatt. Disse to er også pågrepet. Hva som var årsaken til at mannen oppsøkte det som trolig er en tidigere hybelvert og angrep vedkommede, var ikke avklaret da Trønderbladet snakket med operasjonslederen.