4. januar 2010 slipper Stage Dolls, et av landets aller beste band gjennom mer enn et kvart århundre, sitt sjuende studioalbum. "Always" markerer også tjuefemårsjubileet for debutalbumet "Soldier's Gun".

Vi er utrolig stolte av vårt kommende album, og gleder oss til å legge ut på turne igjen med den største og mest påkostede produksjonen Stage Dolls noensinne har tatt ut på veien. Vi ser fram til å feire 25 år som plateartister sammen med vårt fantastiske publikum, sier Torstein Flakne. Melhusmannen har vært med fra starten for 25 år siden.

Historien begynner etter at gitarist, vokalist og låtskriver Torstein Flakne står arbeidsledig etter at The Kids' korte – men hektiske og suksessfulle – karriere er over i 1982. To år senere har Flakne fått med seg bassist Terje Storli og trommeslager Erlend Antonsen, og Stage Dolls kan oppleves både på NRKs "Zikk Zakk" og som oppvarmere for TNT – og dette allerede før bandets første album er på markedet.

1985 er året da Stage Dolls slipper "Soldier's Gun", og får en hit med tittelsporet, samtidig som plata blir Spellemannominert. Trønderne inntar også landets konsertscener, og blir fort et av nasjonens hardest turnerende band – en posisjon Stage Dolls har innehatt siden.

STAGE DOLLS: Terje Storli (bass), Torstein Flakne (gitar, vokal) Morten Skogstad (trommer). Pressefoto