Allerede før premieren er unnagjort, har Hauka ungdomslag bestemt seg for å sette opp revyen «Hjertebarnet» en gang til.

Grunnen er at forespørselen etter billetter har vært så stor, at leder i ungdomslaget, Marit Kristine Græsli, i beste fall kan tilby ståplasser helt bakerst til de som møter opp i døra på premieren lørdag kveld.

– Vi har fått inn 212 stoler, og da var det helt fullt i forsamlingshuset, forklarer Græsli.

Hun håper derfor ikke det er voldsomt mange som møter opp i døra uten billett, og er redd de ikke engang kan tilby ståplasser til alle. Fordi ungdomslaget ikke visste hvordan revyen ville bli mottatt, valgte de å kjøre safe og satte i første omgang bare opp en forestilling.

– Men nå har vi bestemt oss for å sette opp revyen på ny. Tidspunktet er ikke helt klart ennå, men det blir nå i vår. Jeg vil heller anbefale folk som ikke har fått billett til premieren å vente på neste forestilling, sier Marit Kristine Græsli.

Lederen i ungdomslaget kan fortelle at det er en heller nervøs stemning blant medlemmene nå like før premieren.

– Men vi er klare og er godt forberedt.

IKKE LENGER NAKNE: Blant medlemmene i Hauka ungdomslag er omtrent 20 ungdommer med på revyen som har fått navnet «Hjertebarnet». Etter å ha stilt opp i avisa med ønske om rekvisitter, har også et godt utvalg i klær til revyen dukket opp. Arkivfoto: Anders Bergundhaugen.