Wærøy og Evensen får hjelp av Rune Lillebuen

- Modig gjort

I drøyt en uke har Rune Lillebuen fått gjøre det han har hatt lyst til med Ronny Tiller og Andreas Evensen. Sistnevnte har også gått noen sparringsrunder med Reidar Walstad.

- Modig fordi jeg har rulleblad og dårlig rykte. Eller, jeg vet egentlig ikke hvilket rykte jeg har. Jeg har vært proff i elleve år, og har bokset i USA. Men jeg har også en rekke dommer, og har sittet mye i fengsel, sier Lillebuen.

- En ressurs

På sitt andre rulleblad har Lillebuen ett tap og elleve seirer, hvorav ni på knock out. Det er det rullebladet Helge Wærøy legger vekt på.

- Jeg er ikke så opptatt av hva andre mener. Når Emmanuel Steward, som har trent 30 verdensmestere i boksing, sier: "Svart eller hvit, han er det største talentet jeg har sett innen boksing", så er det klart han har noe å tilføre oss.

Det var Steward som trente Lillebuen på berømte Kronk Gym i Detroit. I løpet av tiden der var tungvekteren på treningsleir med blant andre Lennox Lewis.

- Kunnskap er en ressurs, ikke en trussel, messer Wærøy.

- Når jeg ser Rune holde på med bokserne mine, så stiller jeg meg sånn – og nyter det, fortsetter boksepromotoren, og legger armene i kors.

- Helge har et ydmykt og åpent sinn. Jeg har drevet med boksing lenge nå, og har mye å tilføre Andreas og Ronny. Jeg har fått frie tøyler med guttene, og det setter jeg pris på, sier Rune.

Les hele saken i Trønderbladets papirutgave 22. mai!

NYE IMPULSER: Rune Lillebuen (til venstre) har stor tro på Melhus-bokserne Ronny Ekenes Tiller og Andreas Evensen.