- Det har vært fullt program helt siden onsdag, med kick-off med et lokalt band, gruppearbeid og presentasjoner, sier lærer Heidi Bakken.

Sist fredag ble det hele rundet av med en storslagen prisutdeling der tre priser ble delt ut. Team Gauldalen vant prisen for beste stand, Åpningsbransjen AS vant prisen for mest kreative løsning og hedersprisen gikk til Team Adventure som hadde designet og laget forslag til miljøhåndtering til størenbedriften Gaula Adventure. Til stor glede vant vinnerlaget kinobilletter.

- Egentlig fortjener alle å vinne en pris, men vi har dessverre kun tre priser, fortalte rektor Thom Arnesen til elevene.

Juryen besto av tre medlemmer, Tove Riseth og Thom Arnesen fra Støren ungdomsskole og Tore Wolden fra Midtre Gauldal kommune.

Juryleder Thom Arnesen fortalte at det hadde vært en del uenighet i dommerkollegiet, men at de på 20 minutters overtid hadde fått en vinner.

INTERESSANT: Alle de 57 elevene har i den siste uka siden onsdag hatt et stort program: - Det har vært fullt program helt siden onsdag, med kick-off med et lokalt band, gruppearbeid og presentasjoner, sier Heidi Bakken.
BUDSJETTLØSNINGER: Malin, Fredrik, Stian, Annette og Arvid hadde fått i oppgave å finne ut hvordan bedrifter skulle få bedre forhold til budsjettet.
BESTE STAND: Team Gauldalen vant prisen beste stand, juryen likte standen, de likte også at elevene hadde på seg kommunevåpenet. Disse elevene hadde som oppdrag å finne ut hvordan man skulle kutte CO2-utslipp, forslag var for eksempel en jobbuss. Team Gauldalen består av Sigrid Elise, Ingvild, Veronika, Nils Kristian, Morten og Tor Magne.
ERFAREN JURY: Juryen besto av f.v. Thom Arnesen, Tove Riset og Tore Wolden. - Dette har vært et vanskelig oppdrag, egentlig fortjener alle å vinne en pris, men vi har dessverre kun tre priser, fortalte rektor Thom Arnesen til elevene.
FØLGER LÆRERPLANEN: - Målet med dette prosjektet er at elevene skal lære seg og samarbeide, være kreativ og få innblikk i hvordan det er å ha en elevbedrift, sier lærerne Berit Tovmo og Heidi Bakken.
SEIERN ER VÅR!: Disse lagene vant prisene, hedersprisen gikk til Team Adventure, beste stand gikk til Team Gauldalen og den mest kreative løsningen gikk til Åpningsbransjen AS, vinnerne fikk lommelykt, gavekort og kinobilletter.
ÅPNINGSBRANSJEN AS: Denne gjengen vil trekke folk til nyåpninga av Støren trelast og Byggmaker på Støren med en diger luftballong. Fra venstre: Thomas, Sunniva, Lise, Ole Marius, Vegard og Silje. Foto: Øystein Windstad