- Det er ikke bare det at jeg er skuffet. En begynner jo å lure på hva slags verden det er vi lever i, sier eier og daglig leder for Fiorentina, Salih Bulduk oppgitt.

Ødela all maten

Det var natt til torsdag ubudne gjester brøt seg inn gjennom en dør i restauranten i det nye Gebo-bygget i Buvika. I tillegg til å stjele vin og brennevin til en verdi av rundt 30. -35.000 kroner fikk tyvene også med seg mindre pengebeløp i form av blant annet vekslepenger og tipspenger. Også tre safer inneholdt mindre pengesummer som de tok med.

- Tyvene har dessuten åpnet kjøle- og fryserommet. De har ikke tatt med seg noen varer, men dørene var åpne så all maten er ødelagt. Vi hadde nettopp handlet inn nye varer, så det dreier seg om verdier på rundt 45.000 kroner, sier Bulduk.

Arbeidslysten blir borte

En Bulduks ansatte var førstemann på jobb torsdag morgen. - Har du glemt å låse døra?, fikk Bulduk en telefon med spørsmål om.

- Det er veldig kjedelig. Vi har forsikring, og pengene spiller for så vidt ingen rolle. Men jeg har lagt mye av meg selv i restauranten, og dette ødelegger noe av lysten til å jobbe, sier Bulduk.

De ansatte dro fra restauranten klokka kvart på elleve onsdag kveld. Innbruddet må ha skjedd før Kiwi åpnet klokka seks torsdag morgen. Politiet var på stedet torsdag for å sikre spor. Nå håper Salih Bulduk noen kan ha sett noe, slik at saken kan bli løst.

FREKT: Da Salih Bulduk dro fra restauranten Fiorentina onsdag morgen var hyllene bak baren fulle av brennevin. Torsdag morgen var alt borte.