Det var fredag kveld politiet fikk melding fra en 46 år gammel mann fra Midtre Gauldal som hadde vært innblandet i et trafikkuhell på E6 mellom Støren og Hovin. Hendelsen skjedde like før klokka 20.00. Mannen forklarte at han ble tatt igjen og forbikjørt av to biler i vanvittig fart. Forbikjøringen skal ha skjedd i en sving. Mannen ble da både redd og sint, og reagerte med å sette på langlysene på bilen. Resultatet ble at bilen foran, den som nettopp hadde foretatt forbikjøringen, bråbremset. Dette førte igjen til at 46-åringen kjørte inn i bilen bakfra.

Stakk av med nøklene

I følge melder var det ingen personskader etter påkjøringen, og 46-åringen opplyste til politiet at han ikke kom til å skrive noen skademelding. Minutter senere fikk politiet en ny telefon fra 46-åringen som kunne fortelle at han ikke orket å stå og kverulere mer med føreren av bilen han hadde kjørt inn i. Til slutt i samtalen opplyste 46-åringen at han hadde tatt med nøklene til den andre parten da han kjørte fra stedet. 46-åringen ble på det sterkeste oppfordret av politiet om å returnere med nøklene, noe han nektet å gjøre. Han skulle til Trondheim på jobb og mente dette var til pass for den andre parten.

Ikke anmeldt

Fra den andre parten i saken, en 30 år gammel mann fra Oslo, fikk politiet opplyst at bilen hans hadde fått en skade i hekken. 30-åringen ville derfor bestille inntauing av egen bil. Han opplyste også om at han hadde blitt truet og dyttet av 46-åringen. Etter hvert fikk politiet igjen kontakt med 46-åringen, noe som førte til at 30-åringens bilnøkler ble levert tilbake på Esso Sandmoen. Mandag hadde ingen av de to bilførerne anmeldt saken ved Midtre Gauldal lensmannskontor.