I løpet av forrige uke ble det gjort innbrudd i minst fire hytter ved Altbjørvatnet på Hovin.

- Trolig har innbruddene skjedd i løpet av natt til fredag. vi fikk melding om det først innbruddet på fredag, forteller politibetjent ved Melhus lensmannskontor Tommy Aune.

De fire hyttene ligger nær hverandre ved Altbjørvatnet på Hovin, og politiet vil ikke utelukke at flere hytter kan ha hatt innbrudd.

- Da vi var på åstedsbefaring mandag, så vi ingen spor etter innbrudd på nærliggende hytter, men mange hytteeiere var kanskje ikke innom hytta i helga, sier Aune.

Innbruddstyvene har brutt opp inngangsdører på noen av hyttene. Andre steder har de knust vinduer for å få åpnet vindushaspene og tatt seg inn gjennom vinduet.

- Det er ikke stjålet store verdier. Fra enkelte hytter er det stjålet gjenstander som pledd og skinn, andre steder er ingenting stjålet, sier Aune.

Han tror tyvene har tatt seg inn i hyttene og så lett etter ting å stjele.

Politiet har samlet tekniske spor på stedet, og vil i tillegg undersøke noen biler som er observert i nærheten, men det er uvisst om disse er forbundet med innbruddene.

- Det er trolig noen som har vært på et raid i området. Om noen har sett noe mistenkelig aktivitet natt til fredag, ønsker politiet å høre om dette, sier Aune.