Det sier pappa Finn Wraalsen om yngstedattera som sammen med kjæresten Erik Busch (25) fra Trondheim akkurat nå befinner seg litt utenfor Oslo i ferd med å spille inn reality-serien ”Fagerstrand”.

- Vi hadde sist kontakt med henne på søndag. Da ble telefonen tatt fra deltakerne, og framover blir det kun kontakt hvis det skjer noe spesielt. Dette skyldes at ingenting skal lekke om programmet før det sendes på tv i mars, sier en spent far.

- Hvordan blir det å se May-Elin på tv?

- Jeg har ikke tenkt så mye på det ennå. Men det er klart det blir spennende. Jeg har sagt til dem at de må se på dette som en erfaring å ta med seg videre i livet. De må også være forberedt på litt oppstyr en periode etter at serien kommer i gang, sier Wraalsen og tenker på kjendisstatusen slike programmer bringer med seg.

- Jeg tenker på dem hver dag. Våkner til og med på natta. Jeg tror det blir hardt for dem både fysisk og psykisk, sier mamma Minda Wraalsen.

Har temperament

- Passer May-Elin i et slikt konsept?

- Deltakerne bør være sterke personer, og det er i hvert fall May-Elin. Hun står for en trøkk, og har alltid hatt klare meninger. Temperamentet er det heller ikke noe i vegen med. Men dette kan være både en fordel og en ulempe. Før var hun lite smidig i konflikter, men det har bedret seg med årene, smiler pappa, som beskriver den kommende tv-kjendien som et arbeidsjern.

- Når hun går inn for noe, er det med ett hundre prosent engasjement, konstaterer han.

Uro i magen

- Frykter du at det oppstår krangler og konflikter på tv?

- Det er klart, det skal jo ut på riksdekkende tv. Vi er spente på hvordan hun takler konflikter, og venter på sendestarten med en viss uro i magen, smiler Finn Wraalsen.

- Hvilken erfaring har det unge paret med husbygging?

- De har pusset opp leiligheten sin på Nardo, og Erik er elektriker. Utover det vet jeg ikke så mye mer enn at ingen av dem er redd for å prøve.

REALITY-KJENDISER: May-Elin Wraalsen og kjæresten hennes Erik Busch er med i TV2s nye reality-serie ”Fagerstrand” som startet innspillingen på mandag. Foto: TV2