Innehaveren av Støren Elkjøp hadde nettopp stengt for dagen og rullet ned gitteret foran inngangsdøra da han hørte et digert brak.

- Hele huset ristet, og jeg skjønte ikke først hva det var, sier han.

Utenfor hadde en bil kjørt inn i bygningen. Bilen hadde kjørt av vegen 60 meter før, på veg opp Spjeldbakkan. Den hadde vært nær ved å trille rundt sidevegs i vegfyllinga, men kom seg ned på flatere mark. Siden var bilen centimetere unna å kræsje med en stolpe, før den braste inn i en jordbakke, og opp i hjørnet på Støren Elkjøp. Gelenderet på trappa ble bøyd, og bilen "parkerte" utenfor inngangen, med store skader i fronten.

Den kvinnelige sjåføren var alene i bilen, og kunne gå ut, ifølge øyenvitner tilsynelatende uskadet. Hun pratet med innehaveren av Støren Elkjøp. Politiet fikk melding om utforkjøringa klokka 17.17. En politipatrulje kom til stedet, og kvinnen ble sendt i ambulanse for legesjekk. Bilen ble fraktet bort av redningsbil klokka 18.40.

Politiet har avhørt sjåføren, men politivakta har ikke registrert noen årsak til utforkjøringa.

Politiet opplyser klokka 20.30 at kvinnen er uskadet. Hun er i 50-åra, og var til legesjekk ved legekontoret på Støren. Politiet bekrefter at kvinnen kjørte i edru tilstand.

Bilen, en Mitsubishi Colt, fikk store materielle skader. Foto: John Lerli.
Bilen hadde skjenet av vegen 60 meter før den traff Støren Elkjøp. Den sneiet en stolpe på sin ferd, før den traff bygningen i Spjeldbakkan, i bakgrunnen på bildet. Foto: John Lerli