Alle fire har sammen med klubbkameraten Morten Hestegrei (13) ifølge trener Werner Gjevik et stort utviklingspotensial.

- De har alle vist bra framgang den siste tida. I tillegg er de treningsvillige. Vi har fellestreninger på Leangen hver tirsdag og torsdag og løp i helgene. Ved siden av det bedriver de egentrening, forteller han.

Begynte som femåring

Torjahn Håbjørg (12) har som mål å bli blant de ti beste på både 500-, 1000-, og 1500-meter. - Jeg liker den lengste distansen best, så det er nok der sjansene er størst, sier gutten som også spiller fotball på Leinstrand og som trener fire økter i uka.

Like gamle Tor Inge Indseth (12), som begynte å gå på skøyter allerede som femåring, er mer en sprinter og foretrekker dermed de to korteste distansene.

- 500-, og 1000-meter passer meg best. Ambisjonene er å bli blant de ti beste, sier han. Tor Inge har Eskild Ervik som forbilde. Og han trener sykling og jogging ved siden av skøyter og fotball.

På pallen

Richard Daniel Johansen (13) misliker sprintdistansen 500-meter.

- De lengste passer meg best. Aller helst 3000-meter, men det gåes ikke under Landsmesterskapet i vår klasse, forteller han.

13-åringen skal også bli blant de ti før han er fornøyd.

Tommy Johansen (17) skal gå fire distanser, henholdsvis 500-, 1000-, 1500-, og 3000-meter. - Jeg skal komme på pallen på den lengste distansen, mens jeg er fornøyd med å bli blant de fire på de øvrige løpene, forklarer gutten som trener hver dag.

HAR AMBISJONER: Foran fra venstre: Torjahn Håbjørg, Richard Daniel Johansen og Tor Inge Indseth. Bak fra venstre: Tommy Johansen og trener Werner Gjevik.