Denne helga er det også litt av hvert som skjer. Den tradisjonsrike fotballcupen i regi av Gauldal fotballklubb, og det skjer på Flå stadion. Fotballcupen pleier å være svært populær, og ett av høydepunktene for ungene er karamellslipp. Både lørdag og søndag kommer det fly som slipper en last med karameller, og da gjelder det å være raskt ute på banen.

Om en ikke skal til fotballcup, kan en dra på Sensommertreff i Kvål sentrum på søndag. Classic Cruisers har arrangementet, og det er åpent for kjøretøy på to, tre og fire hjul. Arrangøren opplyser at det er gratis inngang og servering av noe å spise.

Fredag kveld har Ingrid Storlimo og Kooperativet konsert i Støren kulturhus, og Jo Sverre Sande er også med på konserten. I 2021 ga Storlimo som er folkemusiker fra Midtre Gauldal, ut sin første soloplate «Bak vesterfjeldet». Sande har også gitt ut flere sanger.

Både Melhus kino og Støren kino har visninger, og folk kan få med seg Olsenbanden og utvandrerhistorie. Flere kirker har gudstjeneste. Vassfjellhytta er åpen på søndag, og det er familie- og fagdag for Gammelhusa oppi Grøseta i Melhus.