Flå-spillerne la ned en enorm vilje og innsats, og overrasket alle med å være på høyde med tippeligaklubben Molde i lange perioder av kampen. Heimelaget imponerte spesielt i første omgang, og det var litt surt at Molde tok ledelsen to minutter før pausen.

- Det var viktig for oss å holde nullen den første halvtimen, og scoringen kom på riktig tidspunkt, mente Arild Stavrum.

Han ville ikke være med på at Molde hadde gjort noen dårlig figur på Ler.

- Første runde er alltid vanskelig. Jeg synes vi spiller oss opp utover kampen. Det kunne fort blitt flere mål på slutten.

Arild Stavrum har hatt en lang og innholdsrik fotballkarriere i flere land, og syntes det var moro å spille på Flå stadion.

- Jeg synes alltid det er moro å spille fotball, uansett hvor det er. Spesielt når jeg scorer og vi vinner. Stemningen på tribunen her var god, og vi i Molde er fornøyd med kampen, sa Stavrum med et smil i det han forlot Flå stadion i buss med kurs for Molde.

- Ikke imponert

Gunnar Senneseth og de andre flåforsvarerne ga gjestene mye juling og kjempet tappert. Gunnar har vært Flås beste spiller i hver kamp i vår, og denne var ikke noe unntak. Han holdt samme fart som moldeangriperne, og sammen med Trond Reitan stengte de to flankene for Molde. 21-åringen ble ikke imponert av tippeligalaget.

- De løp veldig fort og hadde bedre kondis enn oss. Men jeg er ikke imponert. De fikk flere flaksmål og surna bort allerede i første omgang. Det var ikke så mye som skilte laga, mente Gunnar, som innrømmer at dette var den artigste kampen han noensinne har spilt.

Les mer i papirutgaven på lørdag.

Se flere bilder.

Flås Gunnar Senneseth (t.v.) var ikke imponert over Molde og Arild Stavrum.