Buvik-trener Rune Normannseth var fornøyd med sitt lags innsats, men naturligvis skuffet over at de gikk på sitt annet strake tap på en uke.- Vi gjør en god kamp i 80 minutter fram til de får 3-2. Da satser vi alt framover for å jakte utligning, noe som straffet seg. På slutten scorer de bortimot på alt. Denne kampen kunne fort bikket begge veier, oppsummerer Normannseth på telefon til Trønderbladet like etter kampen.

Mange fraværNormannseth har slitt med skader og karantener de siste kampene og fredag valgte han å starte med både Pål Riaunet og Stian Øyås til tross for at begge har slitt med sykdom de siste dagene.- Både Pål og Stian sliter med sykdom, men valgte å spille selv. Jeg hadde ikke noe annet valg enn å bytte ut Pål underveis. I tillegg er Stig (Sandø) ute med karantene i dag. Det var fem mann som ville byttes ut i dag, men med bare tre reserver var vi nødt til å fullføre med de vi hadde, forklarer han.- Tom Christian Framnes fikk sjansen fra start i dag, mens Even Nilsen kom innpå. Jeg synes begge to klarer seg veldig bra, roser treneren.

Tett og jevnt i toppenStjørdals-Blink var tippet helt i toppen av årets 3.divisjon, men har skuffet litt så langt. Etter fredagens kamper er det jevnere enn noengang i toppen. Serieleder Orkla gikk samtidig på sitt første nederlag for sesongen da de tapte 1-2 borte mot Verdal.- Jeg synes ikke Stjørdals-Blink var allverden. Jeg hadde forventet mer trøkk og ballbesittelse fra deres side for å være ærlig. Vi har to store sjanser på 2-2, men klarer på mirakuløst vis å sløse de vekk. Isteden får de et feilaktig dømt frispark som fører til 2-3. På 2-4 går lufta ut av oss og resultatet ser langt styggere ut enn hva kampbildet bar preg av, sier Normannseth.- Vi henger godt med til det gjenstår ti minutter selv med så mange sentrale spillere borte. Det får vi ta med oss videre, avslutter Normannseth. Neste kamp for Buviks del er hjemme mot tabelltoer Verdal neste lørdag. PS: Melhus/Tiller møter NTNUI borte lørdag ettermiddag og kan med seier der blande seg inn i tetstriden for alvor. KAMPFAKTA:Fotball: 3.divisjon avdeling 10Stjørdals-Blink - Buvik   6-2 (1-1)Nye Blinkbanen, fredag.

Mål: 1-0, 1-1 Tom Christian Framnes, 2-1, 2-2 Morten Aftreth, 3-2, 4-2, 5-2, 6-2.Buvik (4-3-3): Øyvind Onsøyen - Ørnulf Meistad, Stian Øyås, Tron Inge Kvernberg, Marius Kvalvik - Pål Riaunet, Runar Broks, Ole Martin Furuseth - Tom Christian Framnes, Morten Aftreth, Eskil Sivertsen.Inn kom: Even Nilsen, Andreas Haldorsen og Christian Sommerschild.

Buviks beste: Morten Aftreth.