Hele bygda var invitert til åpning, etter den imponerende innsatsen, skrev Trønderbladet lørdag 28. august 2004: Dugnadskoordinator og nestleder i idrettslaget, Inger Gurid Rønning, er da også meget stolt av resultatet. Hun viser avisa rundt i den tre etasjes store bygningen med garderober og dusjer i første, stort møterom og velutstyrt kjøkken i andre med plass for uteservering og benker, slik at man kan nyte kioskvarer med fin utsikt til gressbanen.

Lørdag 4. september skulle det være åpen dag slik at folk flest får ta herligheten nærmere i øyesyn, og om kvelden blir dugnadsfest.

Kostnadsoverslaget var 1,7 millioner for klubbhuset på 100 kvadratmeter. Kasserer Sverre Almås opplyser at man har holdt seg innenfor kostnadsramma. 605.000 fikk idrettslaget i form av spillemidler. Resten er finansiert gjennom lagets egenkapital og lån.

Dugnadskoordinatoren har ikke peiling på hvor mange telefoner hun har tatt for å "utkommandere" folk til dugnad i løpet av året. - Men folk har vært lettbedte, stort sett, sa Inger Gurid Rønning i 2004.

Ti år etter, fredag 29. august 2014, forteller Inger Gurid Rønning at hun ikke er så aktiv med klubbhuset nå når ungene er blitt store. - Men det er blitt kunstgrasbane.

Hun utelukker ikke at hun kunne sette i gang med noe lignende igjen. - Hvis det var noe jeg brant skikkelig for.

Et prosjekt som Inger Gurid er opptatt med nå, er sakristiet som pusses opp. Som kasserer i menighetsrådet styrer hun med det økonomiske.

Til daglig arbeider hun som farmasøyt ved Apotek 1 på Støren.