Mannen som ble pågrepet under en væpnet aksjon i Skaun i formiddag er sjekket ut av saken. Klokka ni i morges fikk politiet en melding fra innringer som var så alvorlig at politiet rykket ut for å pågripe en navngitt person. Vedkommede ble avhørt av politiet, men det er ikke lenger noen mistanke mot mannen. Politiet har i stedet rettet oppmerksomheten mot innringeren.

- I følge melderen var mannen vi pågrep i ferd med å gjøre alvor av trusler mot en tredje person. I ettertid viser det seg at denne meldingen var kraftig overdrevet og uten hold i, forteller Lensmann i Skaun, Tor Kristian Haugan til Trønderbladet.

Politiet jobber nå med å få alle fakta på bordet og bringe innringerens motiver på det rene.

- Vi har jobbet med denne saken siden klokka ni i dag og vi er fortsatt ikke helt ferdig, sier Haugan.

I forbindelse med politiaksjonen mistet politiets kommandobil venstre bakhjul som traff en møtende bil på E39 ved Børsakrysset i Buvika. Ei kvinne i den andre bilen ble lettere skadet og sendt til legevakta.

Veien var stengt mens politiet jobbet på stedet med å kartlegge hendelsen. Adressa.no skriver kommandobilen hadde vært inne til service for noen dager siden. Saken er meldt inn til politiets spesialenhet.