Too Far Gone skaper mye liv rundt seg for tida, og det skyldes blant annet utgivelsen av cd'en "Livåt" og deres første dvd.

- Dette er vår første live-plate og dvd. Too Far Gone har alltid vært et liveband, sier Ola Buan Øien.

De fem bandmedlemmene Ola Buan Øien, Roar Øien, Børge Rømma, Magne Kollstrøm og Anders Stensås er midt inne i ei hektisk uke. I kveld har de release-party på Ricks der det er konsert og signering i to timer for "Livåt". De har hatt en rekke intervjuer med media, og de skal organisere utsendelsen av "Livåt" som går ut på deres eget plateselskap Trygvasound til hele landet. Det er mye å organisere, slår bandmedlemmene fast.

Mange spillejobber

Ingen av dem lever av Too Far Gone på heltid, og de har bandet som biarbeidsplass. Ola er musikklærer i Kulturskolen i Melhus, Børge driver med booking av artister i TS Partner, Anders er innkjøper hos Albert E. Olsen, Roar i melhusbedriften Capro og Magne jobber hos Norsk Limtre i Mosvik og har gjort mosviking av seg. Litt langt å kjøre til øvinger, men Magne synes det er verdt det. De har en hektisk sommer foran seg siden de har 25-30 spillejobber på lista.

- Det er ganske spennende å reise hele landet og synge de samme sangene vi har skrevet selv. Da opplever vi at responsen er like stor i Telemark som den er her. Publikum kan tekstene. Det er et privilegium å drive med dette, og vi driver med det for musikkens del. Musikken er drivkrafta, sier Ola.

Dette er den femte plata de gir ut på eget selskap. Tidligere har de gitt ut ei plate på norske Gramm, men etter at plateselskapet ble lagt ned, fikk de ideen om å starte eget selskap. Det har fungert bra, forteller Ola Buan Øien.

- Det er mye som ikke vises på ei plate, og derfor har vi lagt ved en dvd. Vi håper å nå flere med budskapet da, sier Børge Rømma.

NY PLATE: Deres sjette plateutgivelse oppsummerer Too Far Gone gjennom 15 år, og en kan konstatere at det står til liv. Fra venstre Anders Stensås, Roar Øien, Børge Rømma, Magne Kollstrøm og Ola Buan Øien.