Tettstedet har noen framtredende bergformasjoner, og disse er godt synlige fra E6. Begge formasjonene har sten i navnet. Toppen er et populært tursted, og ikke langt unna finner en en innsjø som er en attraktiv badeplass. For lenge siden kan det ha vært en bygdeborg på stedet, og fra borgen kan det ha vært mulig å følge med på om det kom inntrengere fra sør, nord eller vest. Ellers kan det nevnes at tettstedet er det nest største kommunen, og at det er et stort ønske om å unngå at tettstedet blir en spøkelsesby slik en politiker omtalte stedet som. Jernbanestasjonen som ble bygd da togene begynte å rulle på 1800-tallet, er nylig oppgradert.

Om du vet hvilket tettsted vi er på, kan du sende SMS med kodeord TB HVOR, svaret ditt, navn og adresse til 2399 innen onsdag 4. januar Det er gratis å delta i konkurransen bortsett fra kostnadene til din teleoperatør med å sende SMS. Vinneren kunngjøres neste fredag.

Riktig svar på forrige ukes konkurranse var Kvål. Vi fikk inn mange svar. Turid Grøtte fra Korsvegen er trukket ut som vinner.