Politiet har startet etterforskning etter at Ronny Melby, tilholdssted i Ulsberg i Rennebu kommune ble meldt savnet lørdag. 1. oktober.

Melby er 46 år og 192 centimeter høy, og har normal kroppsbygning.

– Etter at Melby ble meldt savnet har politiet foretatt en rekke avhør og tekniske undersøkelser, herunder hundesøk. Sivilforsvaret bistår politiet med nødvendig materiell. Politiet vil fortsette etterforskningen fremover, står det i en pressemelding fra politiet sendt tirsdag ettermiddag.

Melby ble meldt savnet lørdag 1. oktober. Foto: Privat

Politiet har siktet en person for kroppskrenkelse. Dette sees i sammenheng med etterforskningen av den savnede personen. Politiet ønsker ikke å si noe om hvilken relasjon den siktede personen har til den savnede personen, og understreker at saken fortsatt etterforskes bredt, ut fra flere mulige forklaringer.

– Politiet velger nå å gå ut med foto og beskrivelse av den savnede, da vi ønsker tips i saken, opplyser politiadvokat Bente Bøklepp.

Dette skjer i samråd med den savnedes nærmeste pårørende.

Dersom noen har informasjon eller observasjoner av den savnede, ønsker politiet at dette meldes til politiets tipstelefon nummer 73489400 eller tips.politiet.no/trøndelag.