- Dette var ment som en spøk

Svein fra Korsvegen skrev på lastebilen: Heller en søster på bordell enn en bror i Volvo, og da kom reaksjonene.

Svein Ansnes står ved siden av teksten på lastebilen. Foto: privat 

Nyheter

Svein Ansnes (31) fra Korsvegen er klar over at påskrifta "Heller en søster på bordell enn en bror i Volvo" på lastebilen, vekker reaksjoner. Likevel mener han at Ole Lande som i et leserinnlegg i Trønderbladet anbefalte at setninga fjernes fra lastebilen, går for langt.

For å ha det moro

- Dette var ikke for å henge ut noen, og var kun ment som en uskyldig spøk, sier Ansnes.

Ansnes er ansatt i Gaula graveservice, og har lastebilen stående utenfor boligen på Korsvegen. Han ble tipset om at det var en lastebil på Levanger med samme tekst, og da han fikk muligheten til å ha en tekst på lastebilen han kjører, bestemte han seg for å ta den med.

- Det var bare for å være ekkel mot kompiser som kjører Volvo. Lastebilen er blitt godt kjent, og alle skjønner at det er en spøk. Det var kun som artighet, sier Ansnes.

I leserinnlegget skriver Ole Lande blant annet:

- Nå kan vi skrive alt, nesten, i frihetens navn. Så også med overfornevnte tekst, men jeg ber på kvinnens, søsterens vegne og oss andre, ta bort overfor nevnte tekst på lastebilens bakgavl. Teksten kan leses av alle, til og med barn...

Spurte søsteren

Ansnes har ei søster, og han har spurt henne om hva hun synes om teksten på lastebilen.

- Hun flirte så tårene trillet, sier Ansnes.

Ansnes har fått mange reaksjoner fra folk, og han sier at de aller fleste er positive. En skriver på Facebook at han holdt på å flire seg ihjel da han så leserinnlegget i avisa, og at folk har for lite å gjøre.

- Det står stygge ting på andre biler. Den som ikke tåler det som står på lastebilen jeg kjører, bør ta en runde med seg selv. Teksten blir ikke fjernet, sier Ansnes.