En estisk lastebilsjåfør måtte ha hjelp fra to bergingsbiler etter at han i dag tirsdag kjørte seg fast på en grusvei på Kvål.

Brukte gps

Kontseus Semen skulle levere varer til firmaet Ramlo i Hofstad næringspark, og han stilte inn gps'en etter adressen han hadde fått. Ifølge adressen skulle varene leveres til Gravråksmoen.

- Jeg prøvde å spørre noen om veien, sier Semen på engelsk til Trønderbladet.

Han forteller at han dro avgårde dit han fikk oppgitt Gravråksmoen var. Problemet var at han rett og slett kjørte seg fast på den smale grusveien, og måtte ha hjelp fra to bergingsbiler for å komme seg løs. Grusveien går fra boligfeltet på Kvål og innover til småbruket Gravråksmoen langt inne i skogen. Inn dit er veien smal og svingete, og det er ingen snumuligheter.

- Jeg skulle til Hofstad næringspark, og etterpå til Heimdal, sier Semen og viser fram leveringsseddelen der det står Gravråksmoen.

Da Trønderbladet møtte sjåføren tirsdag i 15-tida, visste han fortsatt ikke hvor Hofstad næringspark er.

Bergingsbilene måtte rygge mange hundre meter på den smale veien for å komme seg fram til lastebilen som stod bom fast.

Ikke første gang

Grunneier Ola Brodal er oppgitt over det som har skjedd.

- Det er andre gangen på to uker at lastebiler står fast, og sist var det to lastebiler. Gravråksmoen er navnet på småbruket mitt, og ingen må bruke det som adresse på næringsparken, sier Brodal.

Hofstad næringspark fikk i starten navnet Gravråksmoen inntil daværende ordfører Erling Bøhle kom på at Gravråksmoen er navnet på småbruket langt opp i lia. Næringsparken fikk nytt navn, og heter nå Hofstad næringspark. Imidlertid har ikke alle fått med seg den nye adressen, og Brodal håper at det nå blir registrert hva som er riktig leveringsadresse. Han oppdaget lastebilen som stod fast på grusveien da elektrikeren som skulle til småbruket, varslet fra om at han ikke kom seg  fram.

Lastebilsjåfør Kontseus Semen forteller at han kjørte dit som leveringsadressen lød på, og så ble det stopp på grusveien.
Grunneier Ola Brodal (t.v) tar en prat med sjåførene i bergingsbilene.
Sjåføren fulgte skiltet med teksten Gravråksmoen. Det var bare det at leveringsadressen var helt feil.