Finaleklar Elkjøp-sjef

Ole Aleksander Midthjell kjemper om arbeidslivsprisen "Helt Sjef 2015".

Kjemper om pris Elkjøp-sjef Ole Aleksander Midthjell er en av ti finalister i kampen om arbeidslivsprisen "Helt Sjef 2015".   Foto: Elling Finnanger Snøfugl

Nyheter

Elkjøps unge varehussjef kjemper mot unge gründere fra hele landet om arbeidslivspris, og nå er han en av ti finalister i innspurten. 

«Helt sjef»-prisen skal deles ut til en yrkesaktiv person under 30 år, og har til hensikt å løfte fram dyktig ungdom som viser innsatsvilje og engasjement utover det vanlige. Gjennom konkurransens første måned kom det inn rundt 250 nominasjoner av unge fra hele landet, og Ole Aleksander Midthjell var en av disse. 

Sterk kandidat

I semifinalen kom det inn rundt 5500 stemmer fra facebook-avstemningen, men nå er det opp til juryen å bestemme om Midthjell får dra hjem med arbeidslivsprisen.  Jan Olav Brekke, som er forbundsleder i fag- og interesseorganisasjonen Lederne, har bare lovord å si om den unge Elkjøp-sjefen fra Gauldalen.  

-Ole Aleksander er en sterk kandidat på grunn av sitt engasjement og vilje til å satse. Med det høye nivå blant årets finalister vil jeg tro at juryen får en vanskelig jobb.

Vinneren kåres 16.juni

Juryen består av Frode Kyvåg, Norway Cup-general og håndballtrener, Nils Ingar Aadne, komiker og gründer av iStage Management AS, Thina Saltvedt, sjefsanalytiker makro/olje i Nordea, Asbjørn Riddervold, business manager i McDonald’s, Line Folstad, stikningsingeniør i Skanska og Stian Seland, leder i LNU.

Vinneren av "Helt Sjef 2015" blir kåret 16.juni, og premien er 20 000 kroner til en drømmereise, ett års samarbeid og ledertrening med en coach, samt mulighet til å delta på kurs gjennom Lederne.