I sofaen med Trygve og Jorid

Hvorfor kaster han kortene, og hva er det Jorid forteller om skateflata?

På betongflata som ved påsketider blir skatepark ved Melhushallen, kastet Trygve Slagsvold Vedum notatene i Skavlan-stil før ferden gikk til neste lokalsjon der ordfører Jorid Jagtøyen skulle fortelle om Kvål. 

Selv om en er ordfører og partileder kledd i dress, må en ta i et tak når sofaen skal flyttes videre. Sofaen er for øvrig funnet av valgkamplederen på Finn.no. 

I det varme vårværet går turen videre til betongflata ved Melhushallen. 

Inne i Bankhallen gikk praten om innendørs kunstgressbane. 

Nyheter

- Det ble ganske mye støy, forteller ordfører Jorid Jagtøyen (Sp) da hun skulle berette om skjebnen til skateparken, under samtalen med partileder Trygve Slagsvold Vedum.

Valgkamp-forberedelse

Senterpartilederen spiller Fredrik Skavlan i reklamefilmen Melhus Senterparti tok opp i dag fredag, og hvert innslag avsluttes med at han kaster notatene. Sju ulike steder rundt om i Melhus ble filmet av Dynamis og ungdomsbedriften DiDone UB fra Tiller videregående skole. Filmen skal vises senere i år.

- Vi filmer det vi er stolt over, og forteller hva vi skal gjøre videre, sier ordfører Jorid Jagtøyen.

- Kjempegøy

Slagsvold Vedum har aldri vært med på noe lignende.

- Det var kjempegøy, og det er morsomt å se hallen som mange har brent for og skateparken. Her kan en ha humor, og så er det et politisk budskap i bunnen. Det er kjempelurt å bruke nye virkemidler for å nå de unge. Senterungdommen har medlemsvekst, og dette er en ny måte å nå ungdommene, sier Slagsvold Vedum.

Det første opptaket ble gjort på kommunegrensa mellom Trondheim og Melhus, og det startet med at partilederen kom gående inn i Melhus. Her var temaet kommunereformen. Så fulgte et sofamøte i familiesenteret der temaet var barn og eldre, og deretter gikk turen til Bankhallen hvor Jagtøyen kom inn på hva hallen betyr for frivillig aktivitet.

Skateparken

Utenfor Bankhallen er skatebanen snart klar til bruk, og Jagtøyen fortalte om hvorfor skatebanen havnet der og ikke utenfor Buen omsorgssenter som hun først ønsket.

- Det ble underskrifter fra de eldre mot ordføreren, og underskriftsaksjon for ungdommene. Egentlig fikk betongflata ei fin plassering her utenfor Melhushallen, sa Jagtøyen.

I full fart ble den grønne sofaen kjørt rundt omkring til de ulike stedene filminga pågikk, og ett av stoppene var på Kvål der ordføreren fortalte om at det har løsnet der slik at Trønder-Lyn har kunnet bygge klubbhus og kunstgressbane.

Les også: takk for jobben,Siv