- På vegne av partiet vil vi beklage at det har oppstått en misforståelse rundt Johansens villighet til å stå på listen. Samtidig vil vi understreke at ingen kommer til å bli oppført på listeforslaget mot sin vilje, skriver fylkessekretær Christian Ingebrigtsen i en e-post til Trønderbladet.

Tidligere i dag søndag skrev Trønderbladet om sangartist Tore Johansen som uttrykte at han til sin store overraskelse, var blitt oppført på 20. plass på Melhus Høyres valgliste til høsten.

Johansen fortalte da Trønderbladet kontaktet ham om listeplasseringa, at han aldri hadde stemt Høyre. Derimot følte  han seg heller på motsatt side av Høyre, og han antydet at Høyre ville få et stort problem om Johansen ble valgt inn i kommunestyret. Johansen er ikke medlem av noe parti, og er også tidligere forsøkt satt opp på partilister. Da Trønderbladet var i kontakt med Johansen, spurte den populære sangeren hva som skal til for å bli strøket av ei liste.

Fylkessekretær Ingebrigtsen innleder e-posten til avisa om at Høyre gjennom mediehenvendelser har fått forståelse av at det foreligger usikkerhet om Tore Johansens kandidatur. Etter at Trønderbladet skrev om saken, tok også Adresseavisen tak i saken.

Høyre vil nå stryke Johansen fra lista, opplyser Ingebrigtsen.

- Melhus Høyre har satt sammen en sterk liste som vi ser fram til å gå til valg på, forklarer Ingebrigtsen.

Les om Johansens overraskelse over listeplasseringa