Roar Strand fikk kulturprisen

- Han er et godt forbilde.

Roar Strand har også deltatt i lokale arrangementer som Sommerspræll. Her er han på tur sammen med kona Siri Marte og resten av familien. 

Nyheter

Komite for liv og lære har i dag onsdag tildelt Melhus kommunes kulturpris for i år til tidligere RBK-spiller Roar Strand.

- Roar Strand er et forbilde på alle vis for de unge. Han er veldig sympatisk, og han betyr mye for Melhus. Dessuten har han vært med i drøssevis av norgesmesterskap, sier komiteleder Joralf Rindli.

I begrunnelsen for pristildelinga har komiteen lagt vekt på at Roar Strand er med i MOT, og at han har vært med på fotballskole i Melhus samt stilt opp for Melhus IL.

Komiteen hadde flere kandidater å velge mellom, og valget falt så på "supermann". Kulturprisen består av 20.000 kroner, og vil bli delt ut under et arrangement i Melhus rådhus i januar. Under samme arrangement deles også kulturstipendet ut, og det gikk i år til musikeren Cecilie Eide.

Det er ikke første gang kulturprisen i Melhus går til en idrettsutøver. Oddvar Brå fikk prisen i 1981, og den har også gått til andre utøvere.