Død mann funnet i bolig på Løvset

Politiet har begjært obduksjon
Nyheter

En ung mann ble onsdag funnet død i en enebolig i ett av boligfeltene på Løvset i Melhus.

Politiet ønsker at mannen skal obduseres for å klarlegge dødsårsaken. Den var uviss, og politiet kan verken avkrefte eller bekrefte om noe kriminelt har skjedd.

En politipatrulje rykket ut til boligen etter at politiet klokka 11.17 fikk melding om at en mann var funnet død i eneboligen.

Et ungt par tok nylig over huset, forteller naboene. Paret har drevet med oppussing av huset, forteller folk i nabolaget. Deler av boligen skal ha vært utleid.

Politiet har vært tilbakeholdne med å gi opplysninger om mannens alder og funn i boligen. Patruljen på stedet ønsket ikke å gi opplysninger til de mange journalistene som samlet seg i boliggata. Inne i huset foretok politiet undersøkelser, og politifolkene dro fra stedet utpå dagen.

Det var et stort oppbud av media utenfor huset, og en mann kom ut i 12.30-tida for å snakke med journalistene.

Mannen sier til Trønderbladet at han ikke ønsker å gi opplysninger om kjønn og alder på den døde.

Naboer har opplyst til Trønderbladet at det er uklart om sokkelen i huset er utleid, men at de tidligere har sett en leieboer der. Ifølge en person i nabolaget var det tirsdag mørkt i huset.

Politiet opplyser på Twitter at det er en mann som er død, av uviss årsak. Politiet har begjært obduksjon, og varsling av pårørende er iverksatt. Onsdag ettermiddag opplyser Sør-Trøndelag politidistrikt at obduksjon kan gi svar på om det har skjedd noe kriminelt eller om dødsfallet skyldes andre forhold som sykdom. Pårørerende er ikke fullt ut varslet, opplyste politiet rundt klokka 15.50.