Krever full gjenåpning for melhusidretten

Arbeiderpartiet mener at det er på tide at idretts- og kulturlivet for voksne kommer i gang.

Muligheten for voksne til å få bruke idrettshaller enten det er til idrett eller kultur, opptar Ingunn Nervik Isaksen og Pernille Wahlberg fra Melhus Arbeiderparti. De mener det ikke er nok at voksne kan trene utendørs, og en del idretter foregår bare innendørs.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

- Vi må forholde oss til smittetrykket, men vi har sett at idretten raskt tilpasser seg smittesituasjonen. Melhus idrettslag avlyste i løpet av noen minutter all aktivitet da det var smitteutbrudd i Melhus. Vi må passe oss for å bruke covid-19 som en sovepute, og vi trenger ikke å vente med gjenåpning, sier Pernille Wahlberg og Ingunn Nervik Isaksen i Melhus Arbeiderparti.