Hølonda kan få bedre busstilbud - ungdom spørres om rutetider

AtB vil sette inn nytt busstilbud på Hølonda, og dermed kan det bli kollektivtilbud også på kvelder og i helger.

Saksbehandler Kjartan Løvaas i Melhus kommune orienterte Melhus formannskap om fleksibel transport. På bakerste benk sitter Anne J. L. Byfuglien (KrF) og Anne Sørtømme (SV). T.v. står Einar Gimse-Syrstad (Ap), og videre på rekka sitter Anja Sterten (Ap) og Per Olav Skurdal Hopsø (Ap). Helt fremst kan en skimte ordfører Jorid Jagtøyen (Sp).  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

Hølonda har i mange år stått uten busstilbud på kveldstid og i helger, og nå ønsker AtB å prøve ut det nye tilbudet fleksibel transport på Korsvegen og Gåsbakken fra august. Fleksibel transport innebærer at en bestiller skyss, og så kan en få tilbud om å reise med minibuss.