Smittet person var innnom bensinstasjon

Besøkende som var innom bensinstasjon og veikro anbefales å følge med på om de får koronasymptomer.
Nyheter

- En smittet person på gjennomreise var innom Shell Berkåk/Berkåk veikro mandag 29. mars ca. kl 14.00. Vi ber derfor alle som har vært innom rundt samme tidspunkt om å følge med på symptomer og ha lav terskel for å teste seg, skriver Rennebu kommune i ei pressemelding.

Mens Midtre Gauldal og Melhus har stengt koronatelefonen og teststasjon i påska, har Rennebu kommune åpen koronatelefon hver ettermiddag i påska. Rennebu, Midtre Gauldal og Oppdal er store hyttekommuner, og disse kommunene har i likhet med Melhus, E6 gjennom kommunen.

Trondheim kommune har bedt folk som har vært innom Lundamo Circle K 27. mars i tidsrommet 12-18 om å være oppmerksom på koronasymptomer, og ha lav terskel for testing.


Vaksinerekord i Melhus, og nå øker kapasiteten enda mer

- Vi må ta vaksine for å få stoppet covid-19, sier Ann-Elin (75).