Melhus har hatt to smitteutbrudd: - Jeg tenker at denne situasjonen vedvarer ei stund til

Kommunalsjef Trude Wikdahl presenterte ei flere sider lang liste over alt kommunen har vært gjennom i koronatida.

Kommunalsjef Trude Wikdahl holdt orientering for formannskapet om koronasituasjonen i Melhus, og hun fortalte om tiltak fra det kom beskjed 9. mars om truende mangel på smittevernutstyr til 9. november med siset nytt om koronasituasjonen. I forgrunnen sitter Anja Sterten, Per Olav Skurdal Hopsø og Einar Gimse-Syrstad som alle er fra Arbeiderpartiet. Bakerst t.h. ordfører Jorid Jagtøyen (Sp).  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

- Jeg tenker at denne situasjonen vedvarer ei stund til, slo kommunalsjef Trude Wikdahl fast da hun tirsdag ga en orientering om koronasituasjonen til Melhus formannskap.