Stortingspresidenten kastet seg med i dansen

Elevrådet ved Melhus videregående skole fikk stortingspresidenten med på Bli med-dansen, og stortingspresidenten fikk også oppleve elevenes store engasjement.

Utenfor skolen ble stortingspresident Tone Wilhelmsen Trøen (t.h) tatt imot av elevrådsleder Sarah Bones-Hammervold, rektor Hanne Mari Sæther samt (bak) avdelingslederne Anne Dyrseth Hox 8t.v.) og Berit Aune Ølstøren.  Foto: Gunn Heidi Nakrem

Nyheter

– Vi ville lære henne Bli med-dansen fra NRK fordi hele Norge kjenner den. Samhold og at skolen skal være et trygt sted å være for alle, er noe vi i elevrådet er opptatt av. Hvis man føler seg trygg, gjør en det bedre på skolen. Det er kjempegøy at hun ble med på dansen, og opptaket er et bidrag til prosjektet markedsføringsklassen har for å knytte elevene sammen, sier elevrådsleder Sarah Bones-Hammervold (18) til Trønderbladet.