Nattarbeid på E6 - stenger veien

Denne uka blir det nattestenging på E6 flere steder i Melhus.
Nyheter

Nye Veier varsler i ei trafikkmelding at det på grunn av arbeid på E6 om natta, blir helt stengt E6.

Dette gjelder på strekninga Melhusbrua-rundkjøringa ved Søberg, og da natt til tirsdag, natt til onsdag og natt til torsdag. Stengeperioden er fra klokka 22 til 06, og i denne tida går trafikken om Melhusvegen (gamle E6 på Søberg).

- Årsaken er vegutvidelse av E6 ved Søberg, fresing og fjerning av rekkverk. Det blir også noe kortvarig manuell dirigering ved rundkjøringen på Loddbekken grunnet fresing av asfalt, opplyser Nye Veier.

Natt til onsdag blir det manuell dirigering på Hofstad fordi det skal settes opp lysmaster der.

Natt til torsdag blir E6 stengt mellom avkjøring Rødde til Melhusbrua.

. Årsaken er arbeid med gul sperrelinje og heising av lysmaster på Melhus. Det blir også noe kortvarig manuell dirigering ved rundkjøringen på Loddbekken grunnet montering av rekkverk, opplyser Nye Veier i trafikkmeldinga.


Nye Veier stopper overvåkning av bilister

Nye Veier er i full sving med veibygginga, og bilistene kommer seg fram til tross for kronglete vei.
Dårlig skilting på E6 - flere vogntog tok av i retning Hølonda

Nye Veier kjører på! Raskere - billigere - bedre.