Rykket ut til diesellekkasje på E6 ved Søberg

Det skal ha oppstått diesellekkasje fra et vogntog, og dieselen gir glatt veibane på E6.
Nyheter

Politiet melder i 08-tida onsdag at politi og brannvesen har rykket ut til E6 ved Søberg i Melhus. Det skal det ha vært en diesellekkasje fra en tank på ei trekkvogn på en lastebil.

Seksjonsleder Ole Petter Ustad i Gauldal politistasjonsdistrikt forteller at sjåføren meldte fra om at det lekket diesel fra en tank som rommer 400 liter. Diesellekkasjen fører til at det er glatt på veien, og Vegtrafikksentralen melder at det vil bli satt opp skilt som varsler bilistene.

- Sjåføren som er i 50-årene, meldte fra om at det er uvisst hvor mye som har lekket ut fra tanken. Det skal være mye dieselsøl på veien, og det skal være diesel over et område på 350-400 meter. Vegtrafikksentralen er varslet, og starter oppsamling av dieselen, sier Ustad.

Hva som er årsaken til at dieseltanken har fått et hull (smelt) slik at det renner diesel ut av tanken, er ifølge politiet uvisst.