Budal skole med egen 17. maifeiring

I likhet med flere skoler, valgte Budal skole å feire 17. mai på forskudd i år.
Nyheter

- Etter matfri startet vi med å gå i tog der 7. trinn gikk fremst og var flaggbærere, og korpsmusikk ble erstattet med musikk via høyttaler. Vi gikk en liten runde i sentrum og avsluttet med en runde rundt skolen til ære for barnehagen,  forteller Gunn Hov som har sendt bilder til Trønderbladet.


Gikk i tog for seg selv for å unngå smittefare

Øysand har pleid å ha eget 17.mai-tog, men i år ble det svært tynt i rekkene.

 

- Dagens tale ble holdt av Torgeir Malum. Etterpå hadde vi stasjoner ute med forskjellige 17. mai-aktiviteter; kast på boks, potetløp, tautrekking, stylter med mer. Det ble en veldig fin dag og været var heldigvis på vår side. Dagen ble avsluttet med is-spising, oppsummerer Hov.


En 17. mai å være stolt av

Årets nasjonaldag ble en oppvisning i oppfinnsomhet og respekt for den spesielle situasjonen vi nå er inne i.