Politiet ber om tips etter at Tirhas ble funnet drept

Etter at en kvinne ble funnet død i Trondheim, ber politiet om tips fra folk som kan ha sett noe langs Bynesvegen.

Bildet er frigitt av de pårørende, og er sendt ut av politiet. 

Nyheter

Tirsdag ble ei kvinne funnet død ved Trolla i Trondheim,og skjærtorsdag friga politiet navnet på den drepte kvinnen i samråd med de pårørende. Kvinnen er Tirhas Tekle Kiflay (33) som opprinnelig kommer fra Eritrea.

Politiet opplyser at funn på åstedet gjør at politiet ser på dødsfallet som mistenkelig, og politiet har startet etterforskning for å avklare om det har skjedd et straffbart forhold. Onsdag melder NTB at en mann er pågrepet og siktet etter funn av kvinnen som skal være i 30-årene. Mannen er kvinnens ektemann.  Skjærtorsdag ble ektemannen framstilt for varetektsfengsling i Sør-Trøndelag tingrett, og han er varetektsfengslet i fire uker. To av ukene er i isolasjon. Den siktede mannen har godtatt tingrettens kjennelse. Kolbjørn Lium er oppnevnt som mannens forsvarer.

- Politiet ønsker opplysninger om bevegelser ved Bynesvegen langs sjøsiden i området fra Høvringen til Flakk. Opplysninger om parkerte bilder, personer langs sjøsiden, lyder med mere er av interesse, skriver politiet i pressemeldinga.

Dersom noen har tips, kan de ifølge pressemeldinga, ringe 73 48 94 00.