UP var ute på laserkontroll på E6

Politiet skrev ut flere forelegg under fartskontroller.
Nyheter

Både på Klett og på Lundamo har Utrykningspolitiet har tatt fartssyndere. På Klett ble en mann i slutten av 20-årene målt av UP til 120 km/t i 80-sonen, og han fikk førerkortet beslaglagt. Seksjonsleder Ole Petter Ustad i Gauldal politistajonsdistrikt forteller at poltiet hadde gjennomsnttsmåling.

For fort gikk det også på Lundamo, og der skrev UP ut tre forenklede forelegg. Høyeste hastighet ifølge meldinga fra politiet, var 92 km/t i 70-sonen. Kontrollen ble ifølge Ustad, holdt i perioden 20.45-23.09.

- Det var også laserkontroll ved Skjærliløkken på E6 ved Støren. Den ble holdt i perioden 17.35-20. Her var det ingen reaksjoner. Dette gjenspeiler vel den aktiviteten som er på veiene for tida, sier Ustad.

UP har altså ikke hjemmekontor, og Ustad forteller at politiet har fått mer tid til blant annet å følge opp med trafikkontroller.

- Vi er stort sett friske alle sammen i politiet, sier Ustad.