Buss 440 får ny holdeplass

Nå åpner ny metrostasjon for regionbussen.

Kart over ommrådet på Sluppen.  Foto: AtB

Nyheter

Førstkommende mandag åpner Sluppen metrostasjon, rett ved det gamle Siemens-bygget i Trondheim. Alle bylinjer som passerer og tre regionlinjer vil betjene stasjonen.

Linje 440 fra Støren til Trondheim vil få holdeplass på Sluppen. Det åpnes i tillegg en snarvei fra stasjonen som går under Omkjøringsveien til blant annet Lysgården og Stålgården på Sluppen.

Holdeplassen betjenes kun i retning Trondheim sentrum. Nærmeste holdeplass fra Sluppen-området ut fra sentrum er Kroppanbrua.


Nå er direktebussen tilbake igjen

Et halvt år etter at direktebussen i Melhus forsvant, er den tilbake igjen, og bussaksjonist Jan Arne Vold kaller 3. februar for en spesiell dag.Aksjonsleder kan bli valgt inn i utvalg for bussen

Innsatsen til bussaksjonisten Jan Arne Vold i Melhus er lagt merke til, og nå kan han bli medlem av brukerutvalget for kollektivreisende.- Bare vinnere i kampen for direktebuss

Aksjonsleder Jan Arne Vold er overveldet over de mange lykkeønskningene han har fått etter at det ble klart at Melhus får tilbake direktebussen. Men han vil ikke beskrive AtB som en taper.