Med humor og lek får de fram smilet til barn på flukt

13. februar kommer de til Støren kulturhus.

Her ser vi Bendik og kolleger utenfor den mye omtalte flyktningeleiren Moria på Lesvos, sammen med 16 år gamle Fatema Ahmad, hennes bror Nasir og faren Mohammad Hassan. 

Nyheter

- Vi er en gjeng som reiser verden rundt med formålet å spre glede og latter til de som trenger det aller mest. Vi tror på at det er en menneskerett for alle, særlig barn, sier Bendik Sjømæling Nordgaard fra Stjørdal.

 I 11 år har han jobbet sammen med musikere, klovner og akrobater i flyktningleirer. Nå har de sammen med Turnéteatret i Trøndelag og Teater Ibsen laget en teaterforestilling om arbeidet. 13. februar kommer de til Støren kulturhus.


Fikk tre band på besøk på bursdagen

- Jeg har ikke grudd meg til å bli 70, sier Ivar Gafseth som fikk stua full av bandmedlemmer da han skulle spise frokost.

 

«Lek for livet» handler om arbeidet til det internasjonale teaterkompaniet og historien til de unge menneskene som har valgt denne litt spesiell måten å jobbe på. Forestillingen hadde premiere 1. oktober i 2019 og fikk god kritikk i Klassekampen.


Gir ut sin første soloplate etter 30 år som artist

Ronny Kjøsen tar steget. Nå kommer hans første album.