Bøker og blader for Haiti

Her er et ti år gammelt bilde.

TOK INN: Elevrådet sørget for å holde styr på pengene som kom inn. Ved bordet sitter Amanda Sannes, Daniel Småvik Hauan, Martinus Skjerdingstad, Julia Sannes og Ove L. Hovin. 

Nyheter

Elevene på Rosmælen skole tenker på jordskjelvofrene på Haiti, og de har samlet inn 12.410 kroner ved å selge blader og bøker. Elevrådet sørget for å holde styr på pengene som kom inn, skrev Trønderbladet 6. februar 2010. Ved bordet sitter Amanda Sannes, Daniel Småvik Hauan, Martinus Skjerdingstad, Julia Sannes og Ove L. Hovin. Onsdag var det salgsdag, og det var summende aktivitet rundt bordene inne i mediateket. På forhånd hadde elevene tatt med seg blader og bøker hjemmefra, og så fikk de tilbud om å kjøpe det som var lagt fram. Det som ble til overs, ble donert til skolen og kan brukes som ekstra lesestoff.