Speilblankt på E6 i morgentimene søndag

Politiets patrulje kom over en bilfører som hadde kjørt i autovernet.
Nyheter

Uhellet skjedde ved Foss på Hovin, og politiet registrerte hendelsen klokka 06.35. Det ble ikke behov for bistand fra politiet, og bilføreren fikk ordnet avtale om bilberging. Det oppstod ingen personskade.

- Patruljen meldte om at det var speilblankt føre på stedet, sier operasjonslederen.

Monica Johnsen var også ute og kjørte søndag morgen, og kommenterer på Facebook: "Det var helt vanvittig! Kjørte mellom Ler og Lundamo rundt kl 06.30 og da kunne jeg knapt nok røre gasspedalen før det gikk det sidelengs. Kan ikke huske å ha brukt så lang tid på den strekninga før. Skjønner utmerket godt at det gikk galt for noen."


Meldte fra om traktor på motorveien

Politiet fikk melding om traktorkjøring på ei veistrekning der det ikke er tillatt med den slags.Nå kjører du ulovlig med grønt førerkort

Kan gi reaksjon fra politiet: