Julegata tennes i dag

Denne helga er det mange førjulsarrangementer, og så kan det komme mye snø slik at det blir den rette stemninga.

Slik så det ut i Melhus sentrum fredag morgen. 

Nyheter

I Melhus sentrum er hovedgata pyntet til jul, og julegata tennes i dag fredag. I morgen blir det tenning av julegrana foran Melhus rådhus, og det skjer i forbindelse med Jul i Melhus.


Juletreet i Melhus sentrum er satt opp

Årets julegran er fra Hølonda, og skal tennes under Jul i Melhus.

 

På Støren tennes julegrana på søndag, og tradisjonen tro blir det fakkeltog fra Støren sentrum og fram til helsesenteret. Der venter korsang, gløgg og ikke minst nissebesøk.

Rundt om i grendene blir det i løpet av helga tent mang en julegran. Med snøfallet som har vært, blir det ekstra fin førjulstemning.

Meteorologisk institutt har sendt ut faremelding om at det ventes mye snø i Trøndelag, og slik værmeldinga er for de kommende dagene, ser det ut til at det vil bli mange snøbyger. Meteorologene er i julegrantenningshumør, og har anbefalt varme klær når det blir samling utendørs for å være med på arrangementene.

Politiet minner for øvrig om at bilførere må huske på at de har plikt til å gjøre bilen ren for is og snø, og at dette gjelder uansett bilstørrelse og hvor travelt en har det.


Trøndertun fikk julegran med historiske aner

Folkehøgskolen feirer 100-årsjubileum, og årets julegran kommer fra gården som leverte tømmer til skolens hovedbygning.Tente julegrana på Støren

Selv om snøen manglet, ble det ei stemningsfylt adventsstund i Støren sentrum.Her kan du se bilder fra Jul i Melhus

Mange kom til skolekorpset adventsarrangement.