Fikser gatelys på Støren

En leser har tipset Trønderbladet om mørke gatelys på Støren. Kommunen svarer.

Enhetsleder John Ivar Reitan.  Foto: Simen Meisdal

Nyheter

- Kommunen har en avtale med et firma som startet med periodevist vedlikehold av gatelys i forrige uke, forklarer John Ivar Reitan, som er enhetsleder for eiendom og kommunalteknikk.

- Men det skjedde noe uventet i helgen, som gjorde at flere lys gikk i svart, men nå lyser de. Arbeidet med vedlikehold vil fortsette i ukene fremover. Man startet på Støren, og så fortsetter jobben med resten av kommunen, sier Reitan til Trønderbladet mandag.

Mandag ettermiddag opplyser også kommunen følgende på sine Facebooksider: «Det har vært mørkt om kveldene forskjellige steder på Støren. Drift av gatelys setter kommunene bort til fagfolk som kan det der med strøm. Her har de samme fagfolka jobbet lenge for å få på lyset igjen, og når det har tatt så lang tid, er rimelig å anta at det ikke er et spørsmål om å finne bryteren, men en mer komplisert affære. I skrivende stund står faktisk gatelysa på. Forhåpentligvis gjør de det i kveld også.»

Utover ettermiddagen publiserte kommunen også dette på Facebook: «Da er feilen ved gatebelysninga på Støren funnet. Nå mangler noe utstyr for å styre lysene av/på - vi håper at delene kommer i løpet av uka. Gatelysene på Støren vil derfor bli stående PÅ inntil videre.»


Så mange livsfarlige feil har ditt barns lekeplass

En ny rapport fra i sommer viser at flere lekeplasser ved kommunens skoler og barnehager har livsfarlige feil.Nå får Reitan en ny avdelingsleder

- Tore Lilleaker har blitt ansatt som ny avdelingsleder/avdelingsingeniør for bygg og eiendom ved enheten for eiendom og kommunalteknikk.Skal bygge boliger for funksjonshemmede på Støren

- Prosjektering, anbud og bygging vil i alle fall ta et år, så det er mest sannsynlig at ferdigstilling blir i 2021, sier John Ivar Reitan, som er enhetsleder for eiendom og kommunalteknikk (EKT) i Midtre Gauldal.