To biler kolliderte: - Ekstremt glatt på stedet

Føreren av den ene bilen er fraktet til sykehuset.
Nyheter

To biler kolliderte på Hølondvegen ved Hestsprenget. Det var Trøndelag politidistrikt som meldte dette på Twitter torsdag klokka 12.13.

- Det har vært sammenstøt mellom to biler i en forholdsvis bratt kurve. Det er ekstremt glatt på stedet, opplyser politibetjent Kristoffer Stavøy ved Orkdal og Agdenes lensmannskontor til Trønderbladet.

Kjørt til sykehuset

Fire personer var involvert i ulykken.

- I den ene bilen framstår alle personene uskadd. Her var det også et barn. Det er lettere personskader på føreren av den andre bilen, men det skal ikke være noe alvorlig. Denne personen er fraktet til St. Olavs hospital, sier Stavøy.

Den ene bilen skal være kjørbar, mens den andre venter på bilberging. I en kort periode var det ene kjørefeltet stengt, men klokka 13.01 melder Vegtrafikksentralen på Twitter at veien er åpen for normal trafikk igjen.

- Vegtrafikksentralen er varslet slik at veien blir strødd, forteller politibetjenten.

Tre ulykker på tre dager

- Kan du si noe om hvordan kollisjonen skjedde?

- Det er vanskelig å si hva som har skjedd, men vi gjør avhør på stedet. Etterforskninga vil vise mer, avslutter Stavøy.

Ulykken skjedde i en ekkel s-sving cirka 300 meter nord for avkjøringa til Vigdalsmo og Buvika. Dette var den tredje ulykken på Hølondveigen på bare tre dager.